Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mirjam Hagen nieuwe bestuursvoorzitter HWW Zorg

Mark van Dorresteijn
Mirjam Hagen is sinds 12 januari de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg). Met de benoeming volgt zij Rob van Dam op. Dat maakte de raad van toezicht van de organisatie vandaag bekend.
Mirjam Hagen nieuwe bestuursvoorzitter HWW Zorg

Hagen is sinds 1 juni 2010 als bestuurder in dienst bij Haagse Wijk- en WoonZorg. Zij startte haar carrière in 1983 bij Kruiswerk Amstelland en Meerlanden. Sinds 2000 was zij actief als manager/directeur zorg voor onder andere Kennemer Thuiszorg, Zorggroep Waterweg Noord en Zorgorganisatie Savant. Sinds 2004 was zij als regiodirecteur werkzaam voor zorggroep Florence. Sinds juni 2010 is zij lid van de raad van bestuur van HWW Zorg.

Eenhoofdig

De raad van toezicht heeft tevens besloten voorlopig eenhoofdig te blijven. Om veranderingen in het bestuur te kunnen opvangen, zal de verantwoordelijkheid over de bedrijfsvoering voorlopig worden opgevangen door de interim directeur bedrijfsvoering, John Meyboom (de huidige concern controller).

Kwaliteit van zorg

HWW Zorg geeft aan dat het bestuur zich in 2011 blijft inzetten op het verder op niveau brengen van de kwaliteit van de zorgverlening. “Daarnaast zullen conform de eisen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de inspanningen worden gecontinueerd in de zoektocht naar een geschikte overname- dan wel samenwerkingspartner voor HWW Zorg.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

SP: ‘Stel HWW Zorg onder curatele’

Rob van Dam wordt bestuurslid Amstelring/OsiraGroep

Verpleeghuis van HWW Zorg onder verscherpt toezicht

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.