Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Monique Verdier wordt bestuurder bij het Groene Hart

Redactie Zorgvisie
De raad van toezicht van het Groene Hart Ziekenhuis (GZH) in Gouda heeft Monique Verdier benoemd tot lid van de raad van bestuur. Verdier volgt Eliane Thewessen op, die per 1 juni haar functie overdraagt. Samen met voorzitter Dirk Jan Verbeek vormt Verdier de raad van bestuur van het GHZ.
Monique Verdier wordt bestuurder bij het Groene Hart

Verdier is sinds 2007 als directeur patiëntenzorg verbonden aan het Goudse ziekenhuis. De nieuwe bestuurder was eerder lid van de raad van bestuur van het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht. Verdier was daarvoor ook directeur en manager bij verpakkingenproducent van Leer Packaging en bij het Leids Universitair Medisch Centrum.

Toezichthouder Geert Blijham

Met ingang van mei is Geert Blijham benoemd als voorzitter van de raad van toezicht van het Groene Hart Ziekenhuis. Blijham is hoogleraar oncologie. Hij was ook tien jaar lang voorzitter van de raad van bestuur van het UMC Utrecht. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook

Groene Hart Ziekenhuis onder vuur om businessclub

Kinderhartcentra Nijmegen en Utrecht fuseren

Ziekenhuisbestuurder geeft de doorslag voor kwaliteit

Toezichthouder verantwoordt zich te weinig

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.