Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nanda Hauet nieuwe directeur Verenso

Redacteur Zorgvisie
Nanda Hauet treedt vanaf 14 september in dienst als nieuwe directeur van Verenso, vereniging van specialisten ouderengeneeskunde. Hauet volgt ad interim directeur Christel Koerhuis op, die deze rol sinds oktober 2017 tijdelijk bekleedde.
Nhauet Nnieuwenhuizen

Tot haar kerntaken behoren onder meer het opbouwen van succesvolle samenwerkingsrelaties en het aangaan van strategische allianties, waarbij het belang van de specialist ouderengeneeskunde voorop staat.

Managementervaring

Volgens voorzitter Nienke Nieuwenhuizen is Nanda Hauet een geschikte directeur met veel managementervaring in een bestuurlijke omgeving. ‘Ik verwacht dat haar klantdenken en resultaatgerichtheid zeker zullen bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen. Ik verheug mij dan ook op een prettige samenwerking’, aldus Nieuwenhuizen. ‘Samen met het bestuur en de leden zal zij richting geven aan de koers van de vereniging en aan de invulling van de nieuwe missie en visie.

‘Ik kijk ernaar uit om te beginnen’

Nanda Hauet studeerde bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit en vervulde gedurende haar loopbaan diverse directeursfuncties, onder andere bij IZA Zorgverzekeraar, UnivéRegio+ en KPN. Hauet woont met haar man en zoon in Aalsmeer. ‘Verenso is een mooie vereniging. Graag maak ik snel kennis met de leden van de vereniging en de medewerkers van het bureau. Met veel energie zal ik mij gaan inzetten voor het specialisme ouderengeneeskunde. Ik kijk er naar uit om te beginnen’, aldus Hauet.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.