Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nicholas Larusso voorzitter toezicht bij Vitalhealth

Mark van Dorresteijn
Nicholas Larusso is op 27 mei 2014 benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen bij VitalHealth Software. LaRusso neemt het stokje over van Alan Schilmoeller, voormalig consultant van de Mayo Clinic.
Nicholas Larusso voorzitter toezicht bij Vitalhealth

LaRusso is een gastro-enteroloog en professor in de geneeskunde, biochemie en moleculaire biologie aan de Mayo Clinic. Hij was eerder de oprichtend medisch directeur van het Mayo Clinic Center for Innovation (CFI), het onderzoeks-en testcentrum voor nieuwe gezondheidszorgmodellen en digital health bij Mayo Clinic. In zijn eerdere posities bij Mayo Clinic bekleedde hij onder andere de functie van voorzitter voor de afdeling Interne Geneeskunde en voorzitter van de afdeling Maag-, Darm -en Leverziekten aan de Mayo Clinic in Rochester. Hij is momenteel onder meer de ‘Charles H. Weinman’ bijzonder hoogleraar Geneeskunde en een Distinguished Investigator van de Mayo Foundation.

Groei

Laurens van der Tang, CEO van VitalHealth Software: ‘Larusso was nauw betrokken bij de oprichting van VitalHealth als joint venture van Mayo Clinic en Noaber Foundation, en hij brengt veel relevante ervaring met zich mee. Ik zie ernaar uit om met hem samen te werken. We richten ons gezamenlijk op de verdere groei van het bedrijf en het realiseren van onze missie om een ​​positieve invloed te hebben op het leven van miljoenen patiënten met collaborative e-healthoplossingen op basis van ons vernieuwende cloud-based platform.”

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.