Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nico Geurts wordt bestuurder Koraal Groep

Mark van Dorresteijn
Nico Geurts treedt per 1 januari 2013 toe tot de raad van bestuur van Koraal Groep. Geurts is sinds juli 2010 bestuurder bij XONAR Jeugd- en Opvoedhulp.
Nico Geurts wordt bestuurder Koraal Groep

Met zijn overstap naar Koraal Groep complementeert Geurts de huidige raad van bestuur van de concernstichting die na het vertrek van Willem den Hartog tijdelijk bestond uit twee leden. Naast de heer Geurts zijn dat voorzitter Hank van Geffen en Toine van den Broek, verantwoordelijk voor financieel management en bedrijfsvoering. Geurts zal zich binnen het bestuur gaan bezighouden met de interne en externe ketenbenadering van Koraal Groep en de daarmee samenhangende veranderprocessen.

Loopbaan

Geurts heeft een lange geschiedenis in de gezondheidszorg. Voor zijn tijd bij XONAR, vervulde hij verschillende management- en directiefuncties binnen de GGZ, de forensische psychiatrie, het ziekenhuiswezen en de verslavingszorg. Nico Geurts studeerde Pedagogische en Andragogische wetenschappen aan de Universiteit Nijmegen waar hij in 1982 afstudeerde op de studierichting hulpverlening. Vervolgens studeerde hij bedrijfskunde en behaalde hij de Master Health Administration.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.