Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw lid raad van bestuur Sint Maartenskliniek

Sarah Berends
Dr. Gert van Enk is met ingang van 1 juni 2014 benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Sint Maartenskliniek. Hij volgt Berthe de Jong op na haar vertrek 1 januari 2014.
Nieuw lid raad van bestuur Sint Maartenskliniek

‘De Sint Maartenskliniek biedt een hele nieuwe uitdaging. Een centrum voor excellente zorg met medewerkers die ik als zeer betrokken heb leren kennen. Een uitdagende toekomst waarin ik als bestuurder, denkend vanuit de zorg, het beste voor onze patiënten mogelijk wil blijven maken’, aldus Van Enk.

Ervaring

Gert van Enk heeft ruime ervaring in de zorg. Zo was hij actief binnen de Nederlandse Vereniging van Kindergeneeskunde en het Scheidsgerecht voor de Gezondheidszorg. Ook was hij bestuurder bij de KNMG en de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband, waar hij ruim vijf jaar voorzitter was. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring als kinderarts-opleider bij Ziekenhuis Gelderse Vallei, waar hij sinds 1999 in dienst was.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.