Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw managementteam Facilicom

Facilicom Facility Solutions heeft recent het managementteam herschikt. Zo wordt de functie van commercieel directeur per 1 mei bekleed door Harold Hinfelaar, de huidige directeur operations. Sander Boeije treedt in zijn voetsporen als directeur operations en maakt daarmee de overstap van Gom Schoonhouden naar Facilicom Facility Solutions.
Harold Hinfelaar
Harold Hinfelaar

Facilicom Facility Solutions is het bedrijfsonderdeel van Facilicom dat het facilitaire management van integrale contracten uitvoert. De divisie heeft de omzet en het aantal integrale contracten de afgelopen jaren sterk zien en als marktleider vraagt dat om een herschikking in het management team. Met de benoeming van Hinfelaar en Boeije is de portefeuilleverdeling binnen het management team van Facilicom Facility Solutions als volgt: Rogier Verbeek is algemeen directeur, Harold Hinfelaar commercieel directeur en Sander Boeije sinds 1 mei directeur operations. Als directeur business development zorg is vorig jaar Marc van Hagen aangesteld en Bas Niese is directeur PPS/DBFMO.

Loopbaan

Harold Hinfelaar vertelt: ‘Ik ben sinds 2006 in dienst bij Facilicom Services Group. In eerste instantie heb ik mij hoofdzakelijk toegelegd op inschrijvingen op het gebied van PPS. Nadat ik in 2008 directeur operations werd, was deze stap naar commercieel directeur een logische.’ Algemeen directeur Rogier Verbeek licht dit verder toe: ‘Facilicom streeft naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers tot hun 67e. Interne mobiliteit speelt daarin een belangrijke rol. De divisies trekken daar nu, meer dan ooit, samen in op met het stimuleren van loopbaanontwikkeling, job rotation en doorstroming. En door de tienjarige ervaring van Sander Boeije, bij grote zus Gom Schoonhouden, ben ik ervan overtuigd dat dit de juiste samenstelling is. Sander heeft landelijke operationele organisaties aangestuurd in een sterk concurrerende schoonmaakmarkt; een markt die een hoge mate van inwisselbaarheid ervaart. Dat vergt een zeer pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Ik heb veel vertrouwen in dit nieuwe managementteam.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.