Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuw toezicht Ruwaard van Putten Ziekenhuis

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse heeft per 19 januari twee nieuwe leden benoemd in de raad van toezicht. Cora van Steenderen-Koornneef voor juridische zaken en Robert Kasteel voor financiële zaken.
Nieuw toezicht Ruwaard van Putten Ziekenhuis

Van Steenderen-Koornneef is vice-president bij de rechtbank Rotterdam. Tevens is zij voorzitter van de raad van toezicht van het Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal en plaatsvervangend voorzitter van de Commissie van Beroep bij de Schiphol Groep. Eerder was Van Steenderen-Koornneef zes jaar voorzitter van de patiëntenklachtencommissie en acht jaar voorzitter van de werknemersklachtencommissie van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis.

Kasteel is Director Operations bij Interstream Barging. Daarnaast is hij bestuurslid bij het Centraal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart, de Rotterdamsche Manege en de stichting CHIO (Concours Hippique International Officiel). (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ruwaard van Putten kiest voor single sign-on van E.Novation

Van den Broek wordt interimbestuurder Ruwaard van Putten

Bestuursvoorzitter Ruwaard van Putten stapt op

Bestuur Ruwaard van Putten Ziekenhuis wankelt

1 REACTIE

  1. Het is al een hele tijd aan de gang en u zult dat steeds meer zien dat bestuurders van ziekenhuizen, zorginstellingen (maar ook onderwijs en andere instelingen) verkassen. Ik zal het u uitleggen. Heel vaak is de incompetentie van veel bestuurders zo groot dat door hun toedoen de instelling financieel in problemen komt (er zijn al ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen min of meer failliet verklaart). Die bestuurders zijn nog net handig genoeg (het gaat immers om hunzelf) om dat te zien aankomen en die leggen contact met een instelling waar de bestuurder met pensioen gaat of het ook slecht doet of anderszins. Hij gaat met een flinke afkooppremie weg (je zou verwachten met een fikse boete en gevangenisstraf) en heeft even later weer een hele leuke zeer ruime Balkenendebaan. Kan ik nog mee leven, maar NIET MET WAT DE EEUWIGDURENDE GEHANICAPTEN EN OUDEREN IN ZORGINSTELLINGEN IS EN WORDT AANGEDAAN. Droom maar lekker door. In deze zorgvisie gaat ook Roderick Runne van ziekenhuis Spijkenisse verkassen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.