Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder Noorderbreedte

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Saskia van Opijnen wordt directeur-bestuurder van Noorderbreedte. Zij volgt op 1 augustus Jos Bleijenberg op.
Opijnen.Saskia van.jpg

De huidige directeur-bestuurder van de ouderenzorgorganisatie in Friesland vertrekt na een interimperiode van een jaar op 1 september.

Transitie
Van Opijnen heeft ruime ervaring binnen organisaties die een transitie doormaken. Zij bekleedde diverse management- en directiefuncties bij zowel dienst- als zorgverleners, zoals GWK Bank, ArboUnie en Achmea. Het afgelopen jaar was zij directeur van Careyn Kraamzorg. Daarnaast is zij actief als toezichthouder in de zorg.  

Noorderbreedte
Noorderbreedte omvat veertien locaties, een revalidatiecentrum, Noorderbreedte Thuiszorg en een vestiging van franchiseorganisatie Noorderbreedte State. De organisatie biedt zowel extramurale- als intramurale zorg.

Zorgpartners Friesland
Noorderbreedte is een zelfstandige bv onder Zorgpartners Friesland. Deze stichting is sinds 1 januari 2008 honderd procent aandeelhouder van Noorderbreedte bv en Medisch Centrum Leeuwarden bv en Tjongerschans bv.

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.