Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder Slingeland ziekenhuis

Chrit van Ewijk is per 1 juni 2015 benoemd tot bestuurder/ algemeen directeur van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem. Hij volgt daar Geert Huisman op, die per 1 juli 2015 vertrekt.
Nieuwe bestuurder Slingeland ziekenhuis

Chrit van Ewijk was de afgelopen vier jaar bestuurder/directeur van de Stichting DBC-Onderhoud. De Raad van Toezicht van DBC-Onderhoud dankt Chrit voor de waardevolle bijdrage die hij heeft geleverd aan het verder uitbouwen van  DBC-Onderhoud als expertisecentrum en informatiecentrum op het gebied van zorgprestaties.

DBC’s

Onder zijn leiding is sterk ingezet op een intensieve samenwerking met zorgverleners, zorginstellingen en zorgverzekeraars bij de ontwikkeling van zorgprestaties en op een goede ondersteuning bij de implementatie van de DBC-systemen. Tevens heeft hij onder het motto “data, durven, doen” verschillende initiatieven genomen om de schat aan zorginformatie waarover DBC-Onderhoud beschikt, te ontsluiten als basis voor de dialoog tussen zorgpartijen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.