Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe directeur-bestuurder voor Habion

Peter Boerenfijn (44) wordt per 15 april directeur-bestuurder van de woningcorporatie Stichting Habion en de Stichting Habion vastgoedsector. Habion is gespecialiseerd in woonvormen voor ouderen.

Boerenfijn heeft ruimte ervaring in de wereld van de woningcorporaties, het openbaar bestuur en het volkshuisvestingsbeleid. In zijn huidige functie van directeur van branchevereniging Aedes is hij verantwoordelijk voor een aantal belangrijke dossiers.

Woonproblemen

“Na 15 jaar Aedes, nadenken en praten over volkshuisvesting is voor mij de tijd rijp om weer het veld in te gaan en woonproblemen van kwetsbare mensen op te lossen”, zegt Peter Boerenfijn. “Op het gebied van wonen en zorg staat de komende jaren veel te gebeuren; ik vind het bijzonder om daar in mijn nieuwe functie een bijdrage aan te mogen leveren.”

Gedegen kennis

“De Raad van Commissarissen ziet in Peter Boerenfijn de directeur-bestuurder die Habion verder uitbouwt en die nieuwe woonconcepten voor ouderen uitwerkt en vorm geeft”, zegt Bert de Jong, voorzitter van de Raad van Commissarissen. “Hij beschikt over gedegen kennis en ruime ervaring, hij heeft de visie om in alle opzichten te bouwen aan wonen met zorg.” (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Bekijk wie is wie in de zorg>>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.