Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuwe directeur voor De Nieuwe Zorg Thuis

Ron Norder is sinds begin dit jaar de nieuwe algemeen directeur van thuiszorginstelling De Nieuwe Zorg Thuis (DNZT). Voorzitter van de raad van bestuur Roel Lantink is zeer verheugd met de komst van Ron Norder. “Na bijna een jaar “stuurloos” te zijn geweest, hebben we weer een kapitein aan boord.”
Nieuwe directeur voor De Nieuwe Zorg Thuis

Norder heeft de afgelopen jaren diverse directie- en managementfuncties bekleed in de thuiszorg. Met de aanstelling van Norder vindt er een organisatiewijziging plaats, waardoor zorg dichter bij de cliënt gegeven kan worden. De organisatie wordt geherstructureerd door de introductie van een nieuwe werkwijze waarbij hij cliënten bepalen hoe de zorg moet worden ingezet.

DNZT biedt een wijkgerichte aanpak met kleinschalige teams, gekoppeld aan een vaste groep cliënten. De thuiszorginstelling is actief is in vier regio’s: Groningen, Friesland, Oost Nederland (Drenthe, Overijssel en Gelderland) en Zuid Holland. Ze biedt naast huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, ondersteunende en activerende begeleiding ook extra diensten als een uitleenservice en een klusservice. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Asito neemt Evean-onderdeel over

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.