Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe directie PinkRoccade Healthcare

De directie van PinkRoccade Healthcare heeft een nieuwe samenstelling gekregen. Huub Deterd is benoemd tot algemeen directeur van PinkRoccade Healthcare en Rob Eijbergen is als financieel directeur toegetreden tot de directie, die verder nog bestaat uit operationeel directeur Pascale Thoma.
Nieuwe directie PinkRoccade Healthcare

Huub Deterd zal zich als nieuwe algemeen directeur van PinkRoccade Healthcare voornamelijk concentreren op het uitzetten van de strategische koers die de positie van de onderneming verder verstevigt. Deterd neemt de functie over van Ton Hafkamp, die vanaf 2007 algemeen directeur was. In 2009 trad Deterd aan als tweede directeur van PinkRoccade Healthcare. Zijn focus lag daarbij op de commerciële, financiële en operationele kant. Voor zijn komst naar PinkRoccade Healthcare was Deterd onder meer werkzaam als CIO bij het ministerie van Onderwijs en als directeur bij verschillende divisies van PinkRoccade.

Eijbergen

Rob Eijbergen was sinds 2011 controller bij PinkRoccade Healthcare. Hij was onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe management control-instrumenten en hij adviseerde over procesverbeteringen en investeringen. Van 2009 tot 2011 was hij werkzaam als corporate controller bij Total Specific Solutions, waar PinkRoccade Healthcare deel van uitmaakt. Daarvoor was Eijbergen werkzaam als business analist bij financieel dienstverlener Quentia Corporate Finance en bij softwareleverancier Raet.

Thoma

Pascale Thoma werd al in maart 2013 benoemd tot directielid van PinkRoccade Healthcare. Zij houdt zich vooral bezig met de professionalisering en optimalisatie van softwareontwikkeling en –beheer, met de dienstverlening en met de interne bedrijfsvoering. Voor zij in dienst trad bij PinkRoccade Healthcare was zij manager bij Oracle, InterAccess en Accenture.

Software
PinkRoccade Healthcare maakt softwareproducten die zorgorganisaties helpt zich beter te concentreren op het leveren van goede en betaalbare zorg. Op basis van diepgaande kennis van de gezondheidszorg en de innovatieve softwareproducten ambieert het directieteam het marktaandeel te verstevigen, de prijs/prestatieverhouding te verbeteren en klanten nog professioneler en uitgebreider te ondersteunen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.