Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe leden raad van toezicht Osira Amstelring

Redacteur KinderopvangTotaal
Osira Amstelring heeft drie nieuwe leden voor de raad van toezicht. Hans Klein Breteler, Sofia de Rooij en Hein Knaapen. Bijna de helft van de raad van toezicht is vervangen.
Nieuwe leden raad van toezicht Osira Amstelring

De nieuwe raadsleden volgen Rob Borgstede, Joop Janssen en Hans van Alphen op. Eind 2011 liep, mede vanwege voorafgaande fusie, voor deze drie leden van de Raad van Toezicht van Osira Amstelring de statutaire benoemingstermijn af. Omdat het vrijwel de halve Raad van Toezicht betrof, is een nieuw profiel voor de gehele Raad opgesteld. Met de nieuwe wijzigingen wil Osira Amstelring een team bijelkaar brengen waarin alle actuele deskundigheidsgebieden voor goed toezicht zijn vertegenwoordigd.

Herbenoeming

De kersverse leden zijn in eerste instantie benoemd voor vier jaar, met de mogelijkheid van herbenoeming van nog een keer vier jaar. Dr. Sofia de Rooij is internist geriater bij het AMC en krijgt het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid van zorg. Hein Knaapen was onder meer Group HR Director bij KPN en zal zich vooral richten op de HRM aspecten. Drs. Hans Klein Breteler, econoom, was bestuurder in de zorg, werkte bij zorginstelling Pieter van Foreest en heeft als portefeuille financiën. (Zorgvisie – Carolien Stam / foto ANP Raymond Rutting)

lees ook:

Staatssecretaris hekelt bestuur Osira Amstelring

Inge Borghuis wordt bestuurslid Osira Amstelring

IGZ heft verscherpt toezicht Osira deels op

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.