Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe leiding KPMG Gezondheidszorg

Sarah Berends
Anna van Poucke en Mariska van de Luur gaan leiding geven aan KPMG Gezondheidszorg. Zij volgen Erik-Jan Vlieger op, die zich volledig op zijn advieswerkzaamheden gaat richten.
Nieuwe leiding KPMG Gezondheidszorg
Foto: Anna van Poucke

Van Poucke werkt sinds 2011 bij KPMG. Naast sectorleider Ziekenhuizen is ze een van KPMG’s internationale experts en leidt ze de activiteiten op het gebied van de herinrichting van de zorginfrastructuur. Voor haar komst naar KPMG was Van Poucke als bestuurder bij DBC-Onderhoud verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de DBC-systematiek voor medisch specialistische zorg en GGZ.

Controles zorginstellingen

Van de Luur is sinds 1995 bij KPMG in dienst. Ze heeft zich gespecialiseerd in de zorgsector en richt zich specifiek op de controles van instellingen in de hele zorgketen, verslaggeving, impairment- en financieringsvraagstukken en consolidatiecontroles. Ze is tevens lid van de NBA-commissie Coziek, die met partijen in de zorgsector overleg voert over de uitvoerbaarheid van nieuwe regelingen vanuit het perspectief van verantwoording en controleerbaarheid.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.