Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe raad van bestuur voor VieCuri

Redacteur Zorgvisie
Het VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg heeft een nieuwe raad van bestuur. Ankie van Rossum en IJsbrand Schouten zullen het medisch centrum vanaf 1 januari 2017 samen besturen.
VieCuri - IJsbrand Schouten.jpg
Foto: IJsbrand Schouten

Van Rossum wordt voorzitter van de raad van bestuur. Tot die tijd is ze lid van de raad van bestuur bij het Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein. Schouten werkt als bestuurder bij de care- en thuiszorginstelling Cicero Zorggroep in Brunssum. De twee zullen samen de portefeuilles binnen VieCuri verdelen als ze aantreden in hun nieuwe functie.

Op dit moment wordt VieCuri (interim) bestuurd door voorzitter Dirk Jan Verbeek en bestuurslid Daan Boot. De raad van toezicht laat in een persbericht weten hen dankbaar te zijn voor hun werk.

Dossier Personalia In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen. Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.