Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe toezichthouders bij CZ

Zorgverzekeraar CZ heeft haar raad van commissarissen vernieuwd. Op 1 januari 2012 zijn twee commissarissen teruggetreden en drie nieuwe commissarissen benoemd.
Nieuwe toezichthouders bij CZ

De nieuwe leden zijn Pauline Meurs, Henk Raué en Charles Estourgie. De afgetreden leden zijn C.F.M. Nijsen en J.P.F.M. Rietbergen.

CV

Pauline Meurs (1953) is hoogleraar Bestuur van de Gezondheidszorg aan het Instituut Beleid en Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit en lid van de PvdA-fractie in de Eerste Kamer. Zij is daarnaast onder andere voorzitter van ZonMw en de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Henk Raué (1951) was tot 1 april 2011 lid van de raad van bestuur van Delta Lloyd N.V. en is op dit moment Chairman van de Delta Lloyd Pensioenfondsen en commissaris van de NewPEL Group. Charles Estourgie (1967) is partner bij Evaluation Capital Management B.V., een onafhankelijke vermogensbeheerder. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

CZ sluit 5 ziekenhuizen uit van chirurgie bij obesitas

CZ: ‘Ggz moet nut bewijzen’

AMC verdwijnt van zwarte lijst CZ

CZ looft twee ton budget uit voor beste zorggame

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.