Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe toezichthouders Centrum Maliebaan

Verslavingszorginstelling Centrum Maliebaan heeft weer een complete raad van toezicht na een moeilijke statutaire periode. Drie nieuwe leden treden 3 februari aan.
Nieuwe toezichthouders Centrum Maliebaan

De drie nieuwe leden zijn Hans van den Broek, Mat Botman en Paul Emmelkamp. Met deze benoemingen wordt een bestaande vacature ingevuld en het vertrek van William van Gemert en Marius Frank opgevangen. Hans van den Broek is directeur Beleid & Strategie bij het Openbaar Ministerie. Mat Botman is zelfstandig bestuursadviseur, Botman Advies & Management B.V. Daarnaast is hij verbonden aan de postgraduate controllersopleiding van de Vrije Universiteit. Paul Emmelkamp is klinisch psycholoog en psychotherapeut en hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Aandachtsgebieden

De vijfkoppige raad van toezicht ziet er nu als volgt uit: Jan van Leijenhorst is de voorzitter. Van den Broek heeft het aandachtsgebied veiligheid. Botman het aandachtsgebied financiën/bedrijfsvoering. Emmelkamp heeft het aandachtsgebied zorginhoud. En Schippers heeft het aandachtsgebied patiëntenparticipatie. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Centrum Maliebaan ontheft medisch directeur van taken

Bestuurder verlaat Centrum Maliebaan na mislukt fusie

OR voorkomt fusie Altrecht en Centrum Maliebaan

Problemen rond fusie Centrum Maliebaan en Altrecht

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.