Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe toezichthouders Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Mark van Dorresteijn
Fons Catau (foto) en Frank van den Hoogen zijn per 27 juni 2013 toegetreden tot de raad van toezicht van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk.
Nieuwe toezichthouders Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Catau, voorheen directeur Woningstichting De Woonplaats, Enschede, is sinds 2012 zelfstandig adviseur op het terrein van wonen, zorg en duurzaamheid. Hij heeft een ruime bestuurlijke ervaring, onder meer is hij voorzitter bestuur theater De Storm in Winterswijk, voorzitter stichting sociaal economisch overleg Achterhoek en secretaris stichting maatschappelijk plein FC Twente.

Frank van den Hoogen

Van den Hoogen is sinds 2001 directeur van het Reumacentrum van de Sint Maartenskliniek en sinds mei 2013 hoofd van de afdeling reumatologie van het UMC St Radboud. Daarnaast is hij onder meer bestuurlijk actief als waarnemend voorzitter van de medische adviesraad van de NVLE (Nederlandse Vereniging van LE patiënten), adviseur van de stichting Mycelium en van de stichting Landelijk Katholiek Reumacentrum.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.