Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe toezichthouders voor Espria en Woonzorg Nederland

De raad van commissarissen van Espria en Woonzorg Nederland hebben Han Noten en Paul Loven als nieuwe commissarissen benoemd.
Nieuwe toezichthouders voor Espria en Woonzorg Nederland
Foto: ANP Valerie Kuypers

Han Noten volgt Martin van Rijn op als voorzitter van de raad, die vanwege toetreding tot het kabinet als Staatssecretaris van VWS zijn commissariaat bij Espria/Woonzorg Nederland heeft neergelegd.

Han Noten

Han Noten is Burgemeester van de gemeente Dalfsen. Hij heeft daarvoor diverse bestuurlijke functies bekleed, onder meer bij de NS en bij Actiz. Han Noten beschikt over een uitstekend netwerk dat zowel het bedrijfsleven, de vakbeweging als de politiek omvat. Sinds 2003 is hij lid van de PvdA-fractie in de Eerste Kamer. Han Noten is tevens commissaris bij Heisterkamp Transport te Oldenzaal en bij Roto Smeets te Deventer.

Paul Loven
Paul Loven heeft zijn ervaring vooral opgedaan in de bancaire sector. Momenteel is hij als CFO lid van de Raad van Bestuur van PGGM NV. Met zijn financiële expertise zal hij als voorzitter zitting nemen in de auditcommissie van de raad van commissarissen van Espria/WZN. Hij bekleedt naast Espria/WZN nog een commissariaat bij het Doctors Pension Funds Services. De andere leden van de raad van commissarissen van Epria/Woonzorg Nederland zijn Barbara Baarsma, Barbara Fransen, Ludy Geut en Henk Jan van den Bosch.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.