Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe voorzitter in toezicht De Zijlen

Sarah Berends
Margreeth Smilde heeft op 1 februari 2014 het voorzitterschap van de raad van toezicht van De Zijlen van Siepie de Jong overgenomen.
Nieuwe voorzitter in toezicht De Zijlen

De Zijlen heeft er alle vertrouwen in dat in Margreeth Smilde een goede opvolger voor Siepie de Jong gevonden is. Na bijna 10 jaar Tweede Kamerlidmaatschap vond Smilde het tijd voor verandering. Zij heeft ervoor gekozen zich vooral te richten op functies met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Ze wil graag haar kennis en ervaring inzetten voor de samenleving en nu dus in het bijzonder voor De Zijlen.

De Jong

Tot haar pensioen in 2005 was Siepie de Jong burgemeester van Leek. Daarna is ze voorzitter geworden van de raad van toezicht van De Zijlen. Na acht jaar deze functie met veel inzet en bevlogenheid te hebben uitgevoerd, heeft ze nu afscheid van De Zijlen genomen. Zij was zeer betrokken bij de cliënten en medewerkers van De Zijlen. Dit is door De Zijlen zeer gewaardeerd.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.