Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Noorden deelt actuele én aankomende SEH-drukte en beddencapaciteit

Zorgvisie-redacteur met als specialisme tech en innovatie in de zorg. Tevens stem van de podcast Voorzorg.
In één oogopslag de actuele drukte bij de spoedeisende hulp (SEH) en de beschikbare bedden voor acute zorg van alle ziekenhuizen in de hele regio zien. In Noord-Nederland is het sinds kort een feit. De negen ziekenhuizen in Groningen, Friesland en Drenthe en de Meldkamer Ambulancezorg zijn aangesloten op de monitor 2TWNTY4 en hebben spelregels met elkaar afgesproken voor het gebruik daarvan. ‘Het is een zegen dat het systeem nu up and running is.’
Bed 660 440
Premium

‘Met de monitor wordt voor

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Ook de Ziekenhuizen aangesloten bij het Trauma Centrum Zuid-West Nederland en Trauma zorgnetwerk Utrecht sluiten zich aan de eerste ziekenhuizen zijn live. Hiermee kom de ambitie om te komen tot een landelijke database van capaciteiten en betere afstemming en regie in de acute zorg steeds dichterbij. Het gebruik van de NEDOCS voor het meten van crowding en het voorspellen daarvan is een krachtig hulpmiddel om pro-actief te kunnen sturen.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.