Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Noorderbrug verlengt contract Distrivers

Na een Europees aanbestedingstraject heeft zorgorganisatie De Noorderbrug wederom gekozen voor Distrivers als leverancier van alle eet- en drink gerelateerde producten. Distrivers is al een aantal jaren de leverancier van alle verse- en diepvriesproducten, droge kruidenierswaren en convenience maaltijden.
Noorderbrug verlengt contract Distrivers

Noorderbrug en Distrivers hebben onlangs een nieuwe overeenkomst getekend, waardoor de huidige samenwerking met drie jaar is verlengd.

Maaltijden

Onderdeel van het aanbestedingstraject was een proeverij van 20 maaltijdcomponenten. De verschillende componenten van Distrivers, en de andere partijen in het aanbestedingstraject, zijn in vijf rondes door 19 cliënten van De Noorderbrug getest. De cliënten verkozen de componenten van Distrivers als beter dan die van de andere partijen.

Kosten

Vanuit het eerdere contract wordt door elke locatie een eigen menu samengesteld op basis van de convenience maaltijden van Distrivers. De locaties van De Noorderbrug gaan nog een tijdje door op deze wijze. Onderdeel van het nieuwe contract is het concept ‘Lekker in Control’.  In de nabije toekomst gaat ook De Noorderbrug werken met dit concept, dat Distrivers al enige tijd succesvol aanbiedt aan zorgorganisaties. ‘Lekker in Control’ biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige en snelle manier het gewenste aantal menu’s voor cliënten te bestellen. Dit tegen een vaste maaltijdprijs, waardoor de kosten overzichtelijk blijven.

1 REACTIE

  1. Er is budget voor managers locatie managers, clustermanagers, controllers ogen. logen peuten verzorgers administratief en huish medwerkers. Maar geen geld voor een kok??? Je zult je leven lang gehandicapt zijn en altijd kant en klaar moeten eten. Is dat wel gezond? of lekker? Het heeft iets heel treurigs,

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.