Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Obesitas-kliniek opent zijn deuren

Redactie Zorgvisie
De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is het centrum voor behandeling en het voorkomen van overgewicht. Dit centrum heeft samen met Medisch Centrum Haaglanden (MCH), Stichting Bronovo-Nebo, het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) en 't Lange Land Ziekenhuis een nieuw centrum voor behandeling van overgewicht geopend.
Obesitas-kliniek opent zijn deuren

Op 10 augustus werden de eerste patiënten verwelkomt in de Nederlandse Obesitas Kliniek West . De kliniek geeft een volledige behandeling en een chirurgische ingreep. De kliniek is opgericht door de samenwerking van de vier ziekenhuizen en chirurgen van het MCH en het GHZ. De voorlopige plaats van de behandelingen is in MCH Antoniushove in Leidschendam.

Samenwerking specialisten

Verschillende specialisten werken bij de Nederlandse Obesitas Kliniek West samen om een goede begeleiding te geven. Dr D. J. Swank, een van de vier chirurgen en mededirecteur van de kliniek: “Verandering van leefstijl en de juiste keuze van chirurgie, toegepast in de eigen omgeving zal leiden tot de beste resultaten voor ernstig overgewicht”. (Haags Nieuwsblad)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.