Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Odion benoemt nieuwe leden raad van toezicht

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Harry Luik, Stannie Driessen en Arjen Stoelinga versterken de raad van toezicht van Odion. Oud-ziekenhuisbestuurder Luik wordt de nieuwe voorzitter.
Arduin
Foto: Adobe Stock

Odion heeft drie nieuwe leden voor de raad van toezicht benoemd. Oud-ziekenhuisbestuurder Harry Luik wordt de nieuwe voorzitter. Stannie Driessen, directeur advies en implementatie bij het kennisinstituut Vilans, richt zich op de inhoud van de zorg. Arjen Stoelinga, concerntroller bij woningbouwcorporatie De Alliantie heeft de financiële bedrijfsvoering als aandachtsgebied.

Oude raad van toezicht Odion

De wisseling van de wacht hangt samen met het bereiken van de maximale zittingstermijn van drie zittende leden. Het gaat om de voorzitter Han Steketee en twee leden: Paul Saelman en Hans Ouwerkerk. Stichting Odion in Purmerend helpt volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking om een zo gewoon mogelijk leven te leiden. Het werkgebied is in de regio’s Zaanstreek, Waterland en Kennemerland.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.