Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oebele Tolsma interim-directeur bij RVS

Anouk Brinkman
Oebele Tolsma is deze week gestart als interim-directeur bij de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving. Hij vervangt waarnemend Marieke ten Have die op 15 juli met zwangerschapsverlof gaat.
Oebele Tolsma
Oebele Tolsma

Oebele Tolsma zal naar verwachting tot 1 januari 2019 zijn functie als interim-directeur bij de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) vervullen. Tolsma heeft een uitgebreide staat van dienst in diverse managementfuncties bij de rijksoverheid. Zo was hij onder meer directeur Personeel en Organisatie bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Defensie. De afgelopen twee jaar was Tolsma directeur stelselontwikkeling & bestuursondersteuning bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Structurele invulling

Marieke ten Have maakte eind mei de overstap van adjunct-directeur naar waarnemend directeur bij de RVS. Ten Have nam de functie waar van Cathalijne Dortmans die een functie heeft aanvaard als wethouder in de gemeente Helmond. Begin deze maand liet de RVS weten zich de komende maanden te buigen over de structurele invulling van de functie van algemeen secretaris-directeur.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.