Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Olof Suttorp bestuursvoorzitter Amphia Ziekenhuis

Avatar
Redactie Zorgvisie
De raad van toezicht van het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout heeft Olof Suttorp, arts benoemd als voorzitter van de raad van bestuur. De heer Suttorp, op dit moment bestuursvoorzitter in het Spaarne Ziekenhuis, begint op 1 juli 2008 met zijn werkzaamheden. Hij volgt dr. Derk Vermeer op, die sinds 11 juni 2007 interim voorzitter van de driehoofdige raad van bestuur is.
Olof Suttorp bestuursvoorzitter Amphia Ziekenhuis

Het Amphia Ziekenhuis krijgt in Suttorp (48) een ervaren bestuursvoorzitter. Voordat hij 10 jaar geleden in het Spaarne Ziekenhuis in Heemstede/Hoofddorp kwam, werkte hij in het Leids Universitair Medisch Centrum. Naast Suttorp bestaat de raad van bestuur na 1 juli uit de interim bestuurders Engelen en Van Riel. Later dit jaar zal de verdere samenstelling van de raad van bestuur zijn voltooid.

Amphia

Het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout is met 5.000 medewerkers en ruim 250 medisch specialisten één van de grotere algemene ziekenhuizen. Het ziekenhuis heeft twee locaties in Breda en één in Oosterhout. Het is een van de ‘Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen’ in Nederland. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Wie is wie in de zorg?

Peter Engelen interim-bestuurslid Amphia Ziekenhuis

Amphia Ziekenhuis ziet af van gedwongen ontslagen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.