Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Just Spee benoemd in raad van toezicht OLVG

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Onze Lieve Vrouwe Gasthuis heeft Just Spee met ingang van 1 januari 2018 benoemd tot lid van de raad van toezicht. OLVG is verheugd met de toetreding van Spee als toezichthouder, vanwege zijn ervaring in diverse branches.
Just Spee
Foto: OLVG

‘Het is een eer en genoegen dat ik me mag inzetten voor de toekomst van OLVG als toonaangevend topklinisch opleidingsziekenhuis met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid,’ aldus Spee. De raad van toezicht beziet Spee als een waardevolle aanvulling op de zittende raad. ‘Met zijn ruime ervaring als toezichthouder in diverse branches kan Just Spee de verbinding maken naar de gezondheidszorg als het gaat om klantgerichtheid, het aansturen van professionals, en innovatie’, aldus Rutger Schimmelpenninck, voorzitter raad van toezicht OLVG.

Toezichthouder

Just Spee is momenteel toezichthouder bij Brunel International, Stage Entertainment, CTS Inventim, ADG Diensten Groep en Unicef Nederland. Van 2015 tot 2017 was Spee bestuursvoorzitter van Stage Entertainment musicalproducties/theatermanagement in Amsterdam. Van 2011 tot 2014 was hij bestuursvoorzitter bij Endemol. Spee vervulde meerdere directiefuncties in het bedrijfsleven en was werkzaam als zelfstandig consultant en verandermanager. Spee heeft een universitaire opleiding Econometrie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.