Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Onbijt voor verpleegkundigen en verzorgenden

Penisioenfonds PGGM brengt bij duizend verpleegkundigen en verzorgenden thuis een ontbijtje langs. Met deze actie wil PGGM uiting geven aan haar waardering voor het werk van personeel in de sector zorg en welzijn.

Presentatrice Irene Moors, talentscout Henkjan Smits en rolstoeltennisster Esther Vergeer gaven vanochtend het startschot voor deze ontbijtactie.

1.000 ontbijtjes

In februari deed PGGM in Eigentijd – het magazine voor haar klanten – een oproep om een collega te nomineren voor een ontbijt. Ruim 4.000 verpleegkundigen en verzorgenden gaven aan de oproep gehoor. De duizend meest originele en ontroerende motivaties worden beloond met een uitgebreid ontbijtpakket. Het pakket wordt zaterdag 12 mei bij de genomineerde verpleegkundigen en verzorgenden thuisbezorgd.

Ziekenhuizen

Het startschot van de landelijke ontbijtactie is vanochtend gegeven door Irene Moors, Henkjan Smits en Esther Vergeer. Medewerkers van het Kennemer Gasthuis in Haarlem, het Behandelcentrum Heideheuvel in Hilversum en het Revalidatiecentrum Blixembosch in Eindhoven wonnen een exclusief ontbijt voor de afdeling met deze bekende Nederlanders.

Internationale Dag

Op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, wordt elk jaar de internationale Dag van de verpleging gevierd. Veel zorginstellingen organiseren op en rond die datum allerlei activiteiten. (ZorgVisie)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.