Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Onduidelijkheid over stroomvoorziening Meander MC

Mark van Dorresteijn
Er is grote onduidelijkheid over de stroomvoorziening van het ontruimde Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Dat meldt RTV Utrecht.
Onduidelijkheid over stroomvoorziening Meander MC

Netbeheerder Stedin plaatst op verzoek van Meander een vierde generator bij het ziekenhuis. In eerste instantie verklaarde Stedin dat de plaatsing te maken had met overbelasting van de huidige generatoren. Later werd deze verklaring ingetrokken. Een andere woordvoerder van Stedin verklaarde dat het juist ging om extra capaciteit om de stroom sneller terug te kunnen schakelen.

Heropening

Het ziekenhuis hoopt zondag zijn deuren weer te kunnen openen voor de patiënten. Zaterdag wordt naar verwachting hierover het besluit genomen. “Meander zal definitief overgaan tot het inschakelen van de reguliere stroom wanneer alle systemen van het ziekenhuis gecontroleerd en gecertificeerd zijn”, aldus het ziekenhuis. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Meander MC blijft nog hele week gesloten

Meander MC evacueert 138 patiënten

(Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.