Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties8

Ontslagen Erbudak wil Slotervaartziekenhuis overnemen

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
De schorsing van de voormalig bestuursvoorzitter van het Slotervaartziekenhuis is omgezet in een ontslag. Desondanks ziet Aysel Erbudak haar kansen groeien om alle aandelen in bezit te krijgen en terug te keren.
Premium

Erbudak: ‘Er verandert niets aan

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  8 REACTIES

  1. Deze mevrouw heeft het Slotervaartziekenhuis WEER op de kaart gezet en kreeg nog niet zolang geleden heel, heel lovende woorden van vriend en vijand.
   Wat is er aan de hand?. Wordt de afgunst te groot?
   Ja, iets te hoog boven het maaiveld is nog altijd een doodzonde in Nederland.

  2. Lees alle reacties
  3. Geachte lezer,
   Het private en publieke geld komen tot actie in het Slotervaartziekenhuis.
   Er zijn gevoeligheden ontstaan tussen de bestuurders.
   Het is net een Echternach-processie: twee stappen vooruit en een stap achteruit.
   Het Slotervaartziekenhuis vervult een belangrijke functie voor o.a. Amsterdam-West.
   Daarom blijft het ziekenhuis bestaan.
   Vriendelijke groet.

  4. Tja rp13 . Heeft mevrouw Erbudak ook 29 miljoen euro’s meegekregen zoals Rijkman ? ? Word mevrouw Erbudak binnenkort vervolgd zoals C.v.d. Hoeven wegens aandelengesjoemel ? ? Waarop berust uw wantrouwen ? ? Noem eens man en paard als u durft. Bent u soms lid van de raad van gluiperige , achterbakse pharizeeers ? ?

  5. Is de beschermheer van deze ”raden van pharizeeisch gekonkel” soms …..JUDAS ? ? Met Pasen herdenken wij in dit land nog het verraad van Judas en de verrijzenis van Jesus. Vieren wij binnenkort de ‘verrijzenis’ van Aysal Erbudak .? ? Waar waren overigens de nza en de NMa nu ?? En de igz ? ? Met Paasreces om de handen in onschuld te wassen ? ? De patiënten waren ‘ natuurlijk’ geen moment in gevaar ? ?

  6. Hopelijk slaagt ze er in. Ze heeft sinds haar komst bewezen dat ze de juiste vrouw op de juiste plek is. Ze is een voorbeeld van geslaagd ondernemerschap in de zorg waarbij de kwaliteit van de zorg en aandacht voor de patiënt niet verloren gaan en zelfs verbeteren.

  7. Zet hem op mevrouw Erbudak. Veel succes ! ! Alle aandelen is niet nodig . 51 % is genoeg. Graag zou ik weten wie de raad van bestuur en van toezicht vormDEN ??
   Dit kliekje is zelfs ingevroren niet meer te nuttigen en zeker niet te recyclen.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.