Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul Jansen in bestuur Noorderboog

Marit van Os
Paul Jansen start in 2013 voor een periode van maximaal drie jaar als lid van de raad van bestuur van Zorgcombinatie Noorderboog. Hij richt zich vooral op de aansturing van het Diaconessenhuis in Meppel. Samen met de voorzitter Lidy Hartemink vormt Jansen vanaf januari de raad van bestuur van Zorgcombinatie Noorderboog.
Paul Jansen in bestuur Noorderboog
Foto: stockxchng

Naast de concentratie en spreiding van ziekenhuiszorg, is het versterken van de regionale functie een belangrijk speerpunt van Noorderboog. Deze ontwikkelingen hebben gevolgen voor de aansturing van het ziekenhuis. De raad van toezicht schrijft: ‘Met de aanstelling van Paul Jansen heeft Noorderboog er alle vertrouwen in een geschikte en ervaren bestuurder te hebben gevonden om de ontwikkelingen goed te begeleiden.’ Tot voor kort was Jansen lid van de Raad van Bestuur van Vincent van Gogh, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Venray.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.