Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul Riemens voorzitter toezicht St Jansdal

Mark van Dorresteijn
Paul Riemens is per 1 januari benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk. Hij volgt Bert Dragt op, die zijn toezichtfunctie na acht jaar neerlegt, in verband met het bereiken van de maximale zittingsjaren als toezichthouder.
Paul Riemens voorzitter toezicht St Jansdal

Riemens is bestuursvoorzitter van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Eerder gaf hij binnen die organisatie leiding aan de afdeling Research & Development en was hij er Director Mainport Schiphol. Daarnaast is hij in 2011 gepromoveerd op het onderzoek “Schiphol is groter dan Nederland”. Riemens is ook voorzitter van het Executive Committee van CANSO (internationale organisatie voor luchtverkeersleiding).

Veiligheid en kwaliteit

De raad van toezicht en de raad van bestuur van St Jansdal zijn zeer verheugd met Riemens als toezichthouder. Hij brengt veel ervaring mee op het gebied van veiligheid en kwaliteit. ‘Paul Riemens heeft een onafhankelijke blik op vragen die zich afspelen in het publiek-private domein. St Jansdal heeft hiermee een waardige opvolger van Dragt als toezichthouder’, aldus de woordvoerder.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.