Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul Stamsnijder voorzitter toezicht Saltro

Mark van Dorresteijn
Paul Stamsnijder is op 23 september 2014 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van diagnostisch centrum Saltro. Hij volgt Cees Haasnoot op die vertrekt na twee termijnen in de raad van toezicht.
Paul Stamsnijder voorzitter toezicht Saltro
Foto: Saltro

Stamsnijder is oprichter en partner van De Reputatiegroep, een strategisch adviesbureau dat actief is in de zorg. Hij heeft ervaring als toezichthouder, onder andere voor het Liliane Fonds en de Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG). Stamsnijder stond in 1997 mede aan de basis van de Progeria Family Circle, een Europese patiëntenorganisatie.

Sleutelfunctie

Stamsnijder: ‘Een sterke eerstelijnsgezondheidszorg is cruciaal voor nabije, zinnige en zuinige zorg. Binnen deze context vervult de medische diagnostiek een sleutelfunctie. Saltro maakt, voor en door de huisarts, het verschil voor de patiënt. Daaraan draag ik graag mijn steentje bij.’

Innovatie centraal

Esther Talboom-Kamp, voorzitter raad van bestuur: ‘Saltro anticipeert op de ontwikkelingen in de zorg en stelt innovatie centraal om bestaande zorgstructuren te doorbreken. Wij verheugen ons erop om samen met de vernieuwde Raad van Toezicht onze ambities waar te maken’

Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch centrum voor en door huisartsen. Zij verrichten al 30 jaar diagnostiek voor eerstelijns zorgverleners. Naast laboratoriumonderzoek voeren ze functieonderzoeken uit, zoals ECG’s (hartfilmpjes), echo’s en longfunctiemetingen. Met bijna 170 locaties en meer dan 550 medewerkers behoort Saltro tot de grootste diagnostische centra van Nederland.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

 

 

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.