Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Peter Beijers wordt bestuurder Laverhof

Mark van Dorresteijn
Peter Beijers wordt per 1 mei 2013 de nieuwe bestuurder van zorgorganisatie Laverhof. Hij vervangt de huidige bestuursleden Wim van Meijl en Hans van de Wiel.
Peter Beijers wordt bestuurder Laverhof

Laverhof staat aan het begin van een intensief integratietraject, sinds de fusie tussen BerneZorg en Zorggroep Dorus op 1 januari 2013 een feit is geworden. Het was al voor de start van de fusiebesprekingen bekend dat de beide zittende bestuurders in de loop van 2013 zouden vertrekken.

Ervaring

Beijers heeft ruim 30 jaar ervaring in de zorg- en welzijnssector en heeft volgens de organisatie bewezen leiding te kunnen geven aan samenwerkings- en fusieprocessen. Ook de inhoudelijke ontwikkeling en positionering van zorgorganisaties heeft altijd zijn bijzondere aandacht gehad. Beijers is sinds 2008 vicevoorzitter van de raad van bestuur van Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Visio is een landelijke werkende organisatie met  3200 medewerkers en een omzet van 160 miljoen euro. Daarvoor was hij voorzitter raad van bestuur van Sensis (één van de voorlopers van Visio).

Laverhof

Laverhof is ontstaan uit de fusie van BerneZorg en Zorggroep Dorus en heeft ruim 940 medewerkers in dienst en circa 1000 cliënten in zorg. Laverhof richt zich op de ondersteuning voor ouderen uit de regio’s Heeswijk en Schijndel en de zorg voor religieuzen, behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J. en de Zusters van Liefde van Schijndel.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.