Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Peter de Kubber tijdelijk naar Atrium

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Peter de Kubber gaat vanaf maandag 14 november 18 maanden de raad van bestuur van Atrium Medisch Centrum Parkstad versterken. Hij gaat zich vooral bezighouden met bouw.
Peter de Kubber tijdelijk naar Atrium

De raad van toezicht van het Atrium vindt dat de huidige tweekoppige raad van bestuur te veel werk op haar bordje krijgt: de nieuwbouw en renovatie, de voorgenomen fusie met Orbis en de nieuwe financiering van de zorg.

Peter de Kubber ook verbonden aan Jeroen Bosch

Jef Pleumeekers, voorzitter van de raad van toezicht, wil met de aanstelling voorkomen dat de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur, David Jongen, voor het ziekenhuis onzichtbaar wordt, omdat hij wordt bedolven onder de vele extra dossiers. “Alleen al de voorgenomen fusie tussen Atrium en Orbis kost al twee dagen per week. Daarnaast vereist de realisatie van de nieuwbouw een intensieve aansturing. We zijn verheugd dat we in Peter de Kubber precies de persoon hebben gevonden die we zochten.”

Peter de Kubber gaat bouw doen

Peter de Kubber blijft verbonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch voor vastgoedmanagement. Tot dit najaar maakte hij er deel uit van de raad van bestuur. Hij was onder andere verantwoordelijk voor het bouwtraject. Verder heeft De Kubber ervaring met grote automatiseringstrajecten. De Kubber zal zich in Atrium MC vooral bezig houden met de bouw en zal binnen het fusietraject de invoering van een gemeenschappelijke informatiearchitectuur mee begeleiden. (Zorgvisie – Bart Kiers)

Lees ook:

Peter de Kubber vertrekt bij Jeroen Bosch Ziekenhuis

Atrium heeft lening nieuwbouw binnen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.