Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Peter Dijkshoorn in bestuur Accare

De raad van toezicht van Accare heeft Peter Dijkshoorn met ingang van 1 oktober 2012 benoemd als lid van de raad van bestuur, met als specifieke portefeuille het behandelbeleid.
Peter Dijkshoorn in bestuur Accare

Dijkshoorn (1955) zal samen met de heer Jos Rietveld de duale raad van bestuur gaan vormen. Rietveld blijft de bestuursvoorzitter. Met deze benoeming is de vacature die in het bestuur ontstond door de pensionering van Ruud Minderaa binnenkort weer ingevuld.

CV

Peter Dijkshoorn is sinds 2005 directeur behandelzaken van de huidige divisie Drenthe/Overijssel van Accare. Hij heeft zich in deze rol niet alleen bekwaamd in de behandelinhoudelijke aansturing van een grote divisie, maar zich de afgelopen jaren ook bezig gehouden met talloze vernieuwingen in het behandelaanbod.

Stempel

Accare schrijft: ‘De inmiddels ver doorgevoerde en succesvolle ambulantisering, de brede uitrol van de gedragstherapie als leidende psychologische behandelvorm en meer in het algemeen de beweging in de richting van geïndividualiseerde behandeling uitgaande van de klantvraag zijn maar enkele thema’s waarop Dijkshoorn de afgelopen jaren zijn stempel heeft gedrukt. Deze innovaties zijn niet beperkt gebleven tot het eigen organisatieonderdeel; Dijkshoorn heeft op een aantal punten inmiddels landelijk zijn sporen verdiend en neemt, o.a. via Twitter, actief deel aan het debat over ontwikkelingen in ons werkveld en in de jeugdzorg in bredere zin. Peter Dijkshoorn zal gemiddeld drie dagen per week als bestuurder werkzaam zijn en twee dagen per week als uitvoerend behandelaar.

Lees meer:

Accare rekent af met separaties

Accare besteedt ict uit aan Atos Origin

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.