Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Peter Staal toezichthouder DeSeizoenen

Peter Staal versterkt per 15 september 2017 de raad van commissarissen (RvC) van zorgorganisatie DeSeizoenen. Staal is antroposofisch huisarts in Tilburg en heeft ruime bestuurlijke ervaring in bijvoorbeeld de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ). Daarnaast is hij als medisch adviseur verbonden aan Weleda en schrijft hij regelmatig teksten en columns.
Panoramic Conference Room In Modern Office In New York City. Bro

Peter Staal versterkt als vierde persoon de raad die verder bestaat uit Andreas Reigersman (voorzitter), Hans de Goeij en Ellen Maat. Hij volgt Bob Witsenburg op die eind vorig jaar vertrok. Met de heer Staal heeft DeSeizoenen opnieuw een commissaris met als specifiek aandachtsgebied het ontwikkelen en borgen van de zorginhoudelijke kwaliteit en het medische beleid vanuit de antroposofische identiteit van de organisatie.

DeSeizoenen bestaat uit verschillende woon- en werkgemeenschappen in Oost en Zuid-Oost-Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en/of gedragsproblematiek.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.