Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Peter van den Elzen stapt uit bestuur Zuwe Hofpoort

Peter van den Elzen neemt met ingang van 1 juni afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Van den Elzen heeft dit na zorgvuldige afweging besloten vanwege een verschil van inzicht met de raad van toezicht.
Peter van den Elzen stapt uit bestuur Zuwe Hofpoort

De raad van toezicht respecteert zijn besluit. Van den Elzen zal nog een aantal werkzaamheden afronden en daarna zijn werkzaamheden overdragen. De voorzitter van de RvT dankt Van den Elzen voor de manier waarop hij met de medische staf en het management de strategie van het ziekenhuis heeft vormgegeven en de stappen die hij met het management heeft gezet in de richting van een patiëntgerichte cultuur en organisatie. Tevens spreekt hij zijn waardering uit voor de financieel gezonde positie waarin Van den Elzen het ziekenhuis achterlaat.

Vacature

De raad van toezicht beraadt zich over de invulling van de ontstane vacature. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer

Michael Jongeneel wordt toezichthouder Zuwe Hofpoort

Ankie van Rossum in bestuur Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Lodewijk de Beukelaar interimbestuurder Zuwe Hofpoort

Tools4ever helpt Zuwe Hofpoort Ziekenhuis bij NEN-audit

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.