Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Philips in handheld diagnostisch testen met bioMérieux

Mario Gibbels
Philips en het Franse bioMérieux gaan samenwerken. Dat moet resulteren in snelle en volledig geautomatiseerde mobiele diagnostische testapparaten die de diagnose en behandeling van aandoeningen in kritische zorgsituaties binnen ziekenhuizen verbeteren.

De apparaten kunnen aan het ziekbed kunnen worden ingezet, dicht bij de patiënt in plaats van in een centraal laboratorium. De samenwerking richt zich op verbetering van de diagnose en behandeling van aandoeningen in kritische zorgsituaties binnen ziekenhuizen, bijvoorbeeld afdelingen spoedeisende eerste hulp (SEH), hartbewaking en intensive care afdelingen. Philips gokt op de “expertise van bioMérieux in de ontwikkeling van biologische analyses en haar uitgebreide kennis van markers voor cardiovasculaire aandoeningen en infectieziekten”. Commerciële oplossingen die uit het partnerschap voortkomen, verschijnen onder de gezamenlijke merknamen van Philips en bioMérieux. bioMérieux wordt wereldwijd de exclusieve distributeur. De twee bedrijven verwachten in 2013 producten op de markt te hebben. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.