Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pi-groep kiest Care4 van NederCare

Mark van Dorresteijn
Ggz-organisatie Pi-groep, met locaties in Friesland en Flevoland, heeft na een selectietraject gekozen voor Care4, het elektronisch cliëntendossier (ecd) van automatiseerder NederCare.
Pi-groep kiest Care4 van NederCare

Het huidige registratiesysteem voldeed naar de mening van  Pi-groep onvoldoende aan de wensen en verwachtingen. Pi-groep heeft zich in de afgelopen periode georiënteerd op de epd-markt en koos uiteindelijk voor het ecd Care4 van NederCare uit Veenendaal. Ook voor Pi-groep geldt dat er momenteel een aantal belangrijke ontwikkelingen spelen, zoals verandering van financieringssystematiek. Het zichtbaar maken van de kwaliteit, continuïteit, omvang en beschikbaarheid van de zorg is daarbij een belangrijke randvoorwaarde.

Implementatie

Met de ingebruikname van Care4 krijgt Pi-groep beter en meer inzicht in de effecten van de geleverde zorg. Bovendien zorgt Care4 voor een verbetering van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden voor professionals. Pi-groep en NederCare zijn begonnen aan een proof of concept met als doel half 2014 de volledige implementatie van ecd af te ronden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.