Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pieter Vergroesen in bestuur ’s Heeren Loo Zorggroep

Mark van Dorresteijn
Pieter Vergroesen start op 1 april 2016 als lid van de raad van bestuur van de ’s Heeren Loo Zorggroep. Hij volgt Geranne Engwirda op die september 2015 afscheid nam.
Pieter Vergroesen
Pieter Vergroesen

Vergroesen is nu nog financieel directeur van Stichting De Opbouw. Hij krijgt als CFO de portefeuille financiën. Met zijn komst is de drie leden tellende raad van bestuur weer compleet. Begin november maakte de ’s Heeren Loo Zorggroep al bekend dat Jan Fidder de huidige bestuursvoorzitter Paul de la Chambre zal opvolgen. Hij start op 1 maart 2016 met een uitgebreid inwerkprogramma en neemt op 1 april het stokje van De la Chambre over. Fidder was de afgelopen weken nauw betrokken bij de selectieprocedure voor een nieuwe CFO.

Toezicht

De raad van toezicht van ’s Heeren Loo Zorggroep is erg verheugd dat Vergroesen bereid is zich te verbinden met onze organisatie. Vergroesen beschikt over ruime ervaring in de financiële wereld, onder meer opgedaan als partner bij KPMG. Bovendien kent hij ons werkveld. Ook dat is een pre nu de zorg in het kader van de stelselherziening met zoveel nieuwe financiële regelgeving te maken krijgt. ‘Wij hebben er zeer veel vertrouwen in dat hij onze mooie organisatie kan helpen om de komende enerverende jaren met succes het hoofd te bieden’, aldus Rien Meijerink, voorzitter van de raad van toezicht.

personalia

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.