Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Pieter Windt nieuwe bestuurder van Het Roessingh

Mark van Dorresteijn
Pieter Windt is per 1 februari aangesteld als nieuwe raad van bestuur van Het Roessingh. Hij volgt hiermee Jan van Amstel op, die na ruim zes jaar de organisatie zal verlaten. Van Amstel wil zijn carrière vervolgen als binnenvaartschipper.
Pieter Windt nieuwe bestuurder van Het Roessingh

Windt is vanaf 1992 als bestuurder werkzaam geweest in de sector verpleging en verzorging. Van 2003 tot 2008 was hij voorzitter van de raad van bestuur van de Stichting Zorggroep Suydevelt in Emmen waar hij specifiek verantwoordelijk was voor het Scheperziekenhuis. De laatste anderhalf jaar werkte hij als interim-manager. Windt is afgestudeerd aan de Universiteit Nijmegen aan de faculteit Beleids- en Organisatieontwikkeling en Bestuurskunde.

Het Roessingh

Pieter Windt wordt in zijn functie als raad van bestuur verantwoordelijk voor alle bedrijfsonderdelen en stichtingen die behoren tot Het Roessingh, met een gezamenlijke omzet van 51,5 miljoen euro en circa achthonderd medewerkers. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.