Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pieter Windt weg bij Roessingh

Redacteur Zorgvisie
Pieter Windt gaat weg bij revalidatiecentrum Roessingh in Enschede. Hij werkte daar sinds 2010.
Personalie-Fotolia-400.jpg
Foto: Fotolia.

Windt verlaat de organisatie omdat hij naar eigen zeggen op zoek is naar een nieuwe uitdaging. ‘Wat het precies gaat worden weet ik nog niet, maar ik hou nu eenmaal van afwisseling en uitdaging. Er staat een mooie gezonde organisatie, met gedreven en enthousiaste professionals. Een organisatie waar Twente met recht trots op kan zijn. Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Roessingh, maar mijn klus zit erop. Wisseling van de wacht is goed voor mijzelf, maar ik denk ook voor de organisatie.’

Beleid van Windt
Windt begon in 2010 bij het revalidatiecentrum. Volgens Roessingh heeft hij als bestuurder veel bereikt. ‘Er is een goede balans gevonden tussen het op orde brengen van de bedrijfsvoering en inhoudelijke doorontwikkeling. Roessingh is weer een financieel solide organisatie met ruimte voor topklinische zorg, wetenschappelijk onderzoek en academische opleidingen’, staat in het persbericht te lezen.

Wie Windt gaat opvolgen weet de organisatie nog niet. Er wordt nog gezocht naar iemand die samen met bestuurder Marc van Gestel de leiding op zich wil nemen.

Dossier Personalia In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen. Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.