Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Plafond seh VieCuri medisch centrum ingestort

Een deel van het plafond van de afdeling spoedeisende hulp (seh) van het VieCuri medisch centrum in Venlo is vrijdagnacht ingestort. Volgens een woordvoerster van het ziekenhuis raakte niemand gewond.
ravage400.jpg
Foto: Foto van 1Limburg Instagram

De ravage is enorm. Hoe het plafond naar beneden kon komen, is niet duidelijk. VieCuri kon nog geen verdere informatie geven.
Het ziekenhuis heeft uit voorzorg alle plafondplaten bij de afdeling spoedeisende hulp laten verwijderen. In de afdeling ernaast is een tijdelijke eerste hulp ingericht.
De spoedeisende hulpafdeling wordt naar verwachting om zes uur vanavond weer in gebruik genomen. Patiënten die afgelopen nacht hulp nodig hadden, zijn na overleg met de huisartsenposten naar andere ziekenhuizen gebracht.

Ravage

1Limburg meldde vanmorgen dat de losgekomen platen een enorme ravage hebben aangericht. Dit wordt nu nog opgeruimd. Volgens de omroep is het mogelijk gebeurd bij werkzaamheden aan het systeemplafond.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.