Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Politiecommissaris bestuurder bij Carinova

Henk van Zwam is per 15 december 2014 benoemd tot voorzitter raad van bestuur van Carinova. Hij volgt daarmee Johan Gerestein op die de organisatie per 1 november verlaat in verband met zijn pensioen.
Politiecommissaris bestuurder bij Carinova

Henk van Zwam vormt samen met Leontine Verhoeven de raad van bestuur. In onderling overleg vindt de portefeuilleverdeling plaats. Henk van Zwam is momenteel hoofdcommissaris van de landelijke eenheid Nationale Politie. Voor zijn functie als hoofdcommissaris  was hij werkzaam als Korpschef Gelderland-Zuid en Chef District Zuid Regiopolitie IJsselland. Naast zijn politieofficiersopleiding heeft hij ook Informatiemanagement gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Continuïteit

Met de benoeming van Henk van Zwam  is de continuïteit van het beleid en het bestuur van  Carinova op goede wijze geborgd. Zeker door zijn expertise, betrokkenheid en gerichtheid op samenwerking kan hij sturing geven aan Carinova in een snel veranderend zorglandschap.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.