Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Poll: Hoe gaat u om met artsen die volgens hun collega’s onzin verkopen over corona? 

Eindredacteur / Nieuwscoördinator
Het Artsen Covid Collectief is een groep van artsen en zorgprofessionals die zich uitspreken tegen het coronabeleid van de overheid. De uitspraken die worden gedaan door het collectief worden door sommigen gezien als discutabel. Hoe gaat u om met artsen die volgens hun collega's onzin verkopen over corona?
Covid
AdobeStock

Het is niet meer mogelijk om te reageren op de poll. 

Lees ook: 

Opinie: Discutabele retoriek van Artsen Covid Collectief kan volksgezondheid schaden

Een aantal zorgprofessionals, onder wie Willy Spaan, professor emeritus virologie en voormalig bestuursvoorzitter LUMC en NFU, schreef in een blog op Zorgvisie: ‘Formuleringen als ‘Gok niet met je gezondheid [als het om coronavaccinatie bij jongeren gaat]’ horen niet thuis in het counselingvocabulaire van medische professionals. Tamelijk ongepast en onprofessioneel. Al met al hopen we dat het algemene publiek niet blindvaart op de berichtgeving van het ACC en op zijn minst ook andere bronnen raadpleegt alvorens zich een mening te vormen over coronagerelateerde kwesties.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.