Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prijzenpot Niek de Jong Prijs: 20 duizend euro

ZEIST Personen, organisaties of instellingen die in 2005 of 2006 de gezondheidszorg in Nederland op een uitzonderlijke positieve wijze in het nieuws hebben gebracht, maken kans op de Niek de Jong Prijs.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen en wijst vijf genomineerden aan. De jury bestaat uit NPCF directeur Iris van Bennekom, CZ Fond voorzittter Mike Leers en ZorgVisie hoofdredacteur Ruud Koolen.

Prijzengeld

Het totale prijzengeld bedraagt 20 duizend euro. De prijsuitreiking is op 13 juni 2007. Tijdens de prijsuitreiking bepaald het publiek door middel van een stemming wie de winnaar is van 10 duizend euro. De overige vier genomineerden ontvangen ieder 2.5 duizend euro. Om voor de Niek de Jong Prijs in aanmerking te komen moet de inzending tussen 1 januari 2005 en 31 december 2006 bekend zijn geworden via Nederlandse media.

Mee doen

De criteria waar genomineerde projecten aan moeten voldoen staan op de site van Zorgverzekeraars Nederland. Personen, organisaties of instellingen die in aanmerking willen komen voor de Niek de Jong Prijs kunnen vóór 1 mei 2007 hun project bekendmaken via het aanmeldingsformulier.

RVVZ

De Niek de Jong prijs wordt ter beschikking gesteld door Stichting Centraal Fonds Reserves Voormalige Vrijwillige Ziekenfondsverzekering (RVVZ). De prijs is geïntroduceerd ter gelegenheid van het afscheid van algemeen directeur van Zorgverzekeraars Nederland Niek de Jong op 17 februari 2000. (ZorgVisie)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.