Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

‘PvdA stemt niet in met begroting VWS’

Annelies Vermeulen
De Tweede Kamerfractie van de Partij van de Arbeid stemt vandaag niet in met de begroting voor 2012 van het ministerie van VWS. Dat meldt het Financieele Dagblad.
‘PvdA stemt niet in met begroting VWS’

De begroting zou gebaseerd zijn op onbetrouwbare cijfers, vindt fractiewoordvoerder Eelke van der Veen. Volgens hem neemt minister Schippers veel risico door de snelle invoering van concurrentie tussen ziekenhuizen. Bovendien verwierp Schippers in november diverse wijzigingsvoorstellen van de PvdA.

PvdA

Waarschijnlijk verwerpt alleen de PvdA de VWS-begroting voor 2012. Mede-oppositiepartijen SP en GroenLinks stemmen waarschijnlijk voor. (FD)

Lees ook:

Kwaliteitsinstituut ontbreekt op begroting VWS

PvdA wil banen Zonnehuizen behouden

VVD, PvdA en CDA dringen aan op behoud LSP

2 REACTIES

  1. PVDA Partij van de Achteruitgang, in zetels, in vizie in moraal Cohen kijkt als een geschrokken haantje Verworven rechten is de enige mantra waarin deze rode rakkers kunnen denken Wanneer staat er weer iemand op met visie die vooruit wil die de dichtgetimmerde rigide zorgsector durft aan te pakken Leve Edith die durft ten minste

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.