Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Raad van toezicht het Parkhuis vernieuwd

De raad van toezicht van het Parkhuis wordt versterkt met twee nieuwe leden, Manuelle Moens en Inge Bongers. Zij gaan hun aandeel leveren aan de totstandkoming van het Parkhuis als kennis- en expertisecentrum voor dementie, Korsakov en gerontopsychiatrie in Dordrecht en omgeving.
Ingebongers660x440

Inge Bongers (1970) is werkzaam als bijzonder hoogleraar Evidence Based Management van Innovatie GGZ bij Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van de universiteit van Tilburg. Daarnaast is zij onderzoeksprogrammaleider bij GGz Eindhoven en De Kempen (GGzE) en academisch directeur MBA-Health bij Erasmus Centrum voor Zorgbestuur. Bongers gaat zich richten op kwaliteit en innovatie en zal deel gaan uitmaken van de commissie Kwaliteit & Veiligheid.

Bedrijfsvoering

Manuelle Moens (1961) is werkzaam als lid van de raad van bestuur van Partners voor Jeugd (voorheen De William Schrikker Groep en De Jeugd- & Gezinsbeschermers). Een van haar portefeuilles binnen de tweehoofdige raad van bestuur is gericht op bedrijfsvoering. Dit wordt ook haar aandachtsgebied binnen de raad van toezicht. Daarnaast gaat zij deel uitmaken van de Auditcommissie.

Missen

Marten Vente, voorzitter van de raad van toezicht, bedankt de afgetreden leden Angelique Boers en Marjolein Madlener. ‘Zij waren voor het Parkhuis niet alleen toezichthouders, maar ook zeer plezierige sparring partners. Wij zullen hun inzicht en hart voor de ouderenzorg gaan missen.’

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.